OBS De Ynset

De Ynset is een gemoedelijke dorpsschool waar saamhorigheid aan de basis staat voor een prettig schoolklimaat. Wij sluiten aan bij de belevingswereld en ontwikkeling van kinderen door de inzet van moderne ICT middelen en wetenschap & techniek onderwijs. De kinderen doen kennis op door zelf op onderzoek uit te gaan. We laten ze ontdekken en hun talenten ontwikkelen. We leren ze respectvol te kijken naar en tolerant om te gaan met een ander en de wereld om ze zo voor te bereiden op een succesvolle toekomst.

Sjoerd Hospes

Als ik later terugdenk aan mijn basisschooltijd dan denk ik vooral aan een hele leuke tijd met mijn vrienden.

Ike Bruinsma

Wat ik zeer waardeer aan de leerkrachten is dat zij echt het beste willen voor het kind.

Nienke Roosjen

“Ik word enthousiast van de kinderen, ieder met zijn eigen karakter en talenten.”

Wetenschap & Techniek

Door Wetenschap & Techniek een nadrukkelijke plaats te geven binnen ons onderwijs, prikkelende wij de interesse van leerlingen voor de vele facetten van dit thema. Door een onderzoekende onderwijsmethode leren ze zelf de wereld ontdekken. Naast bouwen en construeren leren de kinderen ook programmeren, ICT vaardigheden en robottechnologie.

Onze school

Nieuws

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden